Кошик
3 відгуків
ЧП «Техно Вуд»
+380956047385
+380673327313
+380956035199

Що таке коптильно-варочна камера «Гібрид?»

Що таке коптильно-варочна камера «Гібрид?»

      Гібридне або Універсальне обладнання – комбінація класичної термодымовой камери та камери для сырокопченных і сыровяленных ковбас.

Гібридна термокамера забезпечує:

  • термічну обробку м'ясних виробів
  • варку
  • копчення гарячим димом
  • сушку і дозрівання виробів

Протягом тижня камера може працювати як класична термодимова камера, а вночі і у вихідні дні - як камера для сырокопченных і сыровяленных ковбас, для копчення і сушіння термічно необроблених продуктів.

  1. ··Містить власний холодильний і повітряний компресор – досить підключити до електрики і води.
  2. · Включає в склад обладнання та програмне забезпечення, що дозволяє стежити за втратою води з продукту в реальному часі.
  3. ·Замовник може стежити за втратою ваги в грамах або стежити за виходом готового продукту в процентному співвідношенні.
  4. ·Перевагою є контроль правильного ходу процесу дозрівання виробів, а також можливість проведення контролю економії виробництва.
  5. ·Коптильні камери використовують систему управління, яка дозволяє вибрати власну програму і повний контроль над технологічним процесом, і тим забезпечує автоматичний хід процесу.
  6. Вологість всередині камери зчитується з допомогою психриметрического датчика.
  7. Температуру в ядрі продукту вимірює накольный датчик.
  8. Коптильна камера оснащується димогенератором (стандартно - працює на деревній тирсі), і автоматичною системою мийки.
  9. Камера виготовлена з нержавіючої сталі.