Кошик
3 відгуків
ЧП «Техно Вуд»
+380956047385
+380673327313
+380956035199

Що таке ін'єкторів для м'яса?

Що таке ін'єкторів для м'яса?

Ін'єктор – обладнання для шприцювання м'яса, птиці, риби розсолом.

Ін'єктори призначені для введення в м'ясо розсолів, рідких спецій, приправ, який під тиском подається до порожнистою голок. Останні мають невеликі отвори, які можуть розташовуватися як по тілу, так і на кінчику голки. Спеціальна конструкція кріплень голок забезпечує їм невеликий люфт, що дозволяє відхилятися убік при зіткненні з кісткою. Кожен ін'єктор для м'яса комплектується декількома типами голок, товщину і кількість яких можна вибирати в залежності від розміру напівфабрикату.

Види иньектора:

- ручний

- автоматичний.

Автоматичний ін'єктор в промисловому шприцювання м'яса, птиці і риби дає безліч переваг: 

- Консервація. Шприцювання продуктів соляними розсолами дозволяє уникнути швидкого псування продуктів. Рибні продукти схильні зневоднення після вилучення сировини з водного середовища. Завдяки инъектированию водносолевыми розсолами поліпшуються органолептичні властивості продукту, він набуває більш привабливий зовнішній вигляд і набирає масу перед заморожуванням.

- Поліпшення смакових якостей. Використання автоматичних ін'єкторів дозволяє компаніям-переробникам продуктів харчування впровадити «особливі рецептури» в різні продукти і отримати впізнаваний оригінальний смак.

- Скорочення процесу маринування. Інъекторы не тільки скорочують процес маринування, але і забезпечують більш рівномірний розподіл розсолу по всьому продукту незалежно від його типу. Даний результат забезпечується постійним уприскуванням розсолу при русі голок як вниз, так і вгору, завдяки чому розсіл гарантовано досягає центру продукту.

- Виготовлення продуктів з ніжною і соковитою консистенцією. Постійне масування продукту при кожному русі ін'єкційних голок в поєднанні з введеної всередину продукту рідиною дозволяє отримати на виході продукт з більш ніжною і соковитою консистенцією. Додаткове розм'якшення здійснюється за допомогою набору тендеризирующих ножів, встановлених на ін'єктор.

Завдяки даному устаткуванню можна значно поліпшити смакові якості м'ясних продуктів. Ін'єктори широко використовуються на підприємствах, що спеціалізуються на виробництві м'ясних делікатесів.