Кошик
3 відгуків
ЧП «Техно Вуд»
+380956047385
+380673327313
+380956035199

Вакуумні пакети: критерії вибору

Вакуумні пакети: критерії вибору

Упаковка продукції у вакуум – найбільш простий і в той же час достатньою надійний спосіб зберегти свіжість і аромат продуктів, збільшити їх термін зберігання без втрати органолептичних властивостей. Вперше вони з'явилися в Європі в середині 60-х років.

Найбільш популярний тип бар'єрної упаковки – вакуумний пакет. З його допомогою можливо упакувати практично будь-який продукт: від ніжного філе до м'яса на кістці, від листя салату до волоського горіха. При цьому, важливо правильно підібрати пакет підходящого розміру, товщини і потрібного складу. Адже тільки правильний вибір вакуумного пакету гарантує тривале зберігання товару, його гідну презентацію на торгівельних полицях і захоплення покупців збереглася свіжістю Вашого продукту.

Необхідну товщину пакета краще підбирати, виходячи з цілей упаковки. За твердженнями фахівців, робити це слід досвідченим шляхом, пробуючи різні варіанти. Лише в цьому випадку можна бути впевненим в тому, що пакет витримає навантаження і збереже продукцію в належному стані протягом всього терміну придатності. Існує п'ять стандартних товщин пакетів, які використовують при виробництві вакуумної упаковки: 60, 65, 75, 80, 90, 100 і 120 мкм.

Основний склад вакуумного пакету: PE (поліетилен) і PA).

 

Переваги вакуумних пакетів фірми ТЕХНО ВУД:

1. Ідеально прозора плівка;

2. Міцні зварні шви;

3. Склад пакету: PE+PA;

4. Стислі терміни виробництва;

5. Наявність тестових зразків вакуумних пакетів;

6. Індивідуальний підхід до кожного клієнта;

7. Оперативна доставка;

8. Професіоналізм і відповідальність співробітників

 

C повагою, ПП «ТЕХНО ВУД»