Климаткамеры для сирокопчених і сиров'ялених ковбас
Обладнання призначене для дозрівання, сушіння спеціально підготовленим повітрям, зберігання копчених ковбас та м'ясопродуктів в кондиціонованому приміщенні.
Обладнання розраховане для цілодобової роботи по заданій програмі:
- з дотриманням заданих параметрів температури повітря від 8 до 28 градусів Цельсія,
- швидкості повітряних потоків через продукт від 0,2 до 0,6 м/с, що забезпечує рівномірне протікання процесів сушіння і дозрівання поза залежності від розміщення продукту в камері і гарантує відсутність розвитку патогенних цвілі,
- система змінного напрямку руху повітря, що забезпечує відсутність «мертвих зон»,
- регулювання відносної вологості повітря в широких межах від 40% до 90% при різних заданих температурних режимах.
- додаткові режими охолодження і зберігання продукту,
- вентиляція і обмін повітря із зовнішнім середовищем на певних режимах,
- додатковий ряд сервісних і технологічних функцій,
- режим економії енергії.
Обладнання розраховане для цілодобової роботи по заданій програмі:
- з дотриманням заданих параметрів температури повітря від 8 до 28 градусів Цельсія,
- швидкості повітряних потоків через продукт від 0,2 до 0,6 м/с, що забезпечує рівномірне протікання процесів сушіння і дозрівання поза залежності від розміщення продукту в камері і гарантує відсутність розвитку патогенних цвілі,
- система змінного напрямку руху повітря, що забезпечує відсутність «мертвих зон»,
- регулювання відносної вологості повітря в широких межах від 40% до 90% при різних заданих температурних режимах.
- додаткові режими охолодження і зберігання продукту,
- вентиляція і обмін повітря із зовнішнім середовищем на певних режимах,
- додатковий ряд сервісних і технологічних функцій,
- режим економії енергії.
в виде галереив виде списка