Камери інтенсивного охолодження
Камери інтенсивного охолодження
- обладнання призначене для автоматичної термічної обробки копчених виробів, а саме: душирование, охолодження, витяжка без наступної маніпуляції.
- Інтенсивне охолодження водяним душем з циркуляцією повітря походить від температури в ядрі 35-30 C, причому душирование управляється системою управління в інтервалах.
- Охолодження циркуляцією повітря з температурою 0--5 C, у цій фазі виріб охолоджується на необхідну температуру, яка може бути під +8ºC
- Технологічний процес управляється системою управління , яка забезпечує автоматичну роботу обладнання
- Система управління забезпечує складання різних програм технологічного процесу термічної обробки виробів
- Камери призначені для охолодження всіх видів виробів з м'яса, птиці і риби
- Потужна конструкція забезпечує доскональну ізоляцію і тривалий термін служби
- При використанні даних камер зменшуються втрати у вазі готових продуктів до 2%.
- Стандартні і наскрізні камери для однієї з великою кількістю візків обладнані охолоджувачами:
- фреоновими
- гликольными
- аміачними
в виде галереив виде списка