Кошик
7 відгуків
+380 (95) 604-73-85
+380 (67) 332-73-13
+380 (95) 603-51-99
ПП "Техно Вуд"
Кошик

Термокамера "Гібрид"

від 600 000 ₴

  • В наявності
Термокамера "Гібрид"
Термокамера "Гібрид"В наявності
від 600 000 ₴
+380956047385
  • +380 (95) 604-73-85
    Продажі
  • +380 (67) 332-73-13
    робочий
  • +380 (95) 603-51-99
    Бухгалтерія
+380956047385
  • +380 (95) 604-73-85
    Продажі
  • +380 (67) 332-73-13
    робочий
  • +380 (95) 603-51-99
    Бухгалтерія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Обладнання може працювати в таких режимах:

A) Термокамера для терміческой бработки та копчення продуктів

Обладнання працює як стандартна термокамера на копчення й термічне оброблення продуктів або як варна камера, надає можливість варити в парі. Підсушування поверхні продуктів водночас режимі обладнання забезпечується як в класичній термокамері комбінацією інтесивного потоку повітря і високої просторової температури. Копчення відбувається під впливом гарячого диму.

B) Термокамера для копчення продуктів термічно необробленийаних продуктів, виробництва сиров'ялених і сирокопчених ковбас, сирів, пошутів. Копчення відбувається під впливом холодного диму.

Принцип роботи обладнання в цьому режимі, на розділ від стандартної термокамери, є в застосуванні підсушування поверхні продукту не теплом, а конденсацією вологості теплообмінника, тому немає небезпеки перегрівання продукту та подальшого пересушування поверхні, потріскання або деформації.

Під час копчення продукції технологічний процес починається підсушкою поверхні продукту. У такий спосіб запобігає нерівномірному копченню продукту, утворенню крапельок і патьоків на поверхні, або ж приліплянню небажаних продуктів згоряння дегтевових продуктів піролізу дерев'яної тріски на поверхні виробів із подальшим потемнінням/ посіданням/ поверхні. Продукт підсушується в камері за регульованої температури, вологості та потоку повітря, водночас циркульований потік повітря біля поверхні продукту захоплює пару з поверхні, а потім обсмоктується кліматизаційною установкою. В  кліматізаційне встановлення відбувається конденсація пари на пластинах теплообмінника з неіржавкої сталі. Надалі повітря обробляється до встановленої температури та вологості та назад приводиться в простір термокамери. За досконалим осушком продукт коптиться димом утвореним   піролізом дерев'яної тріски в димогенераторі. 

Робота димогенератора від його вмикання після закінчення копчення повністю автоматична, керується в точно встановленому діапазоні температур керованою системою термокамери. Копчення відбувається в циклах за необхідної температури, вологості й інтенсивної циркуляції повітря. Є можливість багаторазово переодічно змінювати цикли копчення й сушіння, у разі потреби змінювати довжину циклів залежно від вимог технологічного процесу.

      Термокамера складається з окремих основних частин:

1/ система осмоза AIR і кліматизація (німецька)

2/ головний вентилятор

3/ димогенера

4/нагнітальний трубопровід

5/усмоктувальний трубопровід

6/подання свіжого повітря й обдсос диму

7/ автоматична система миття

8/ автоматична система керування

9/ розподільний електрошкаф

Характеристики
Основні
Тип коптильного обладнанняУніверсальне
Види паливаКомбіноване, Електрика, Газоподібний
Джерело димуТріска
ВиробникPSG Plus
Номінальна напруга380 В
УправлінняАвтоматичне
МатеріалНержавіюча сталь
Країна виробникСловаччина
Гарантійний термін12 міс
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 600 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner