Коптильно-варювальна мінікамера призначена для термічної обробки копченостей, м'яса, птиці, риби та сиру. Повністю автоматичне, просте в експлуатації обладнання дає змогу провести процес копчення, сушіння, варіння або обсмажування, також камера може бути обладнана для сырокопченния и сыровяленния колбас.
Це компактне обладнання може бути використаний в м'ясопереробних цехах, кейтерингових компаніях, столових, кафе, готелів і домашнього використання.
· Максимальне завантаження 80 кг.
· Розмір камери: висота — 2,1 м, ширина — 1,45 м, глибина — 1 м.
· Усі моделі виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі.
· Технологічний процес керується системою керування, яка забезпечує автоматичний режим роботи термодимової камери
· Система керування дає змогу будь-якому різновиду упорядовування секцій технологічного процесу термічної обробки виробів
· Потужна конструкція забезпечує доскональну ізоляцію та тривалий термін експлуатації
· Теплове джерело термокамери, співвідношене вимогам замовника, може бути:
· Електричний
· Газовий
· Парний
· Або комбінування окремих джерел
· У стандартному виконанні термокамери забезпечені авмоматичною системою миття
· Термокамери також забезпечені автоматичним димогенератором (щіповий, фрикційний, рідкий дим)
Бренд: PSG plus
Країна-виробник: Словакия
Основні | |
---|---|
Тип коптильного обладнання | Для гарячого копчення |
Види палива | Газоподібний, Електрика |
Джерело диму | Тріска, Тирса |
Виробник | PSG Plus |
Країна виробник | Словаччина |
Управління | Автоматичне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: від 400 000 ₴