Термоформувальна плівка для ковбасних і м'ясних виробів
від 100 ₴
- В наявності
+380956047385
- +380 (95) 604-73-85Продажі
- +380 (67) 332-73-13робочий
- +380 (95) 603-51-99Бухгалтерія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Термоформувальна плівка ділиться на два типи:
- Нижня плівка. Підвергається формування. Товщина становить від 100 до 230 мікронів. Сюди безпосередньо вкладається продукт після розігрівання.
- Верхня плівка. Являє собою поєднання шарів поліетилену та поліаміду. Завдяки цій технології можливе нанесення зображення між шарами самої плівки. Виріб використовують для пакування продуктів як під вакуум, так і в умовах газового середовища.
Для пакування різних продуктів на сучасному обладнанні розробляються плівки різної щільності, ширини та складу.
Країна виробника: Словаччина
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | ТЕХНО ВУД |
Застосування плівки | Харчова промисловість |
Колір плівки | Прозорий |
Вид плівки | Полотно |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 100 ₴