Кошик
7 відгуків
+380 (95) 604-73-85
+380 (67) 332-73-13
+380 (95) 603-51-99
ПП "Техно Вуд"
Кошик

Міні коптильно-варювальна камера 50 кг PSG plus

Ціну уточнюйте

  • В наявності
Міні коптильно-варювальна камера 50 кг PSG plus
Міні коптильно-варювальна камера 50 кг PSG plusВ наявності
Ціну уточнюйте
+380956047385
  • +380 (95) 604-73-85
    Продажі
  • +380 (67) 332-73-13
    робочий
  • +380 (95) 603-51-99
    Бухгалтерія
+380956047385
  • +380 (95) 604-73-85
    Продажі
  • +380 (67) 332-73-13
    робочий
  • +380 (95) 603-51-99
    Бухгалтерія

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

·         Обладнання, яке призначене для автоматичного копчення та термічної обробки м'яса, м'ясних виробів, птиці, риби та молочних продуктів. Це обладнання підходить для супермаркетів, ресторанів, готелів та інших простольних приміщень.

·         технологічний процес керується системою керування –сенсорний  (100 програм,  100 кроків), яка забезпечує автоматичний режим роботи термодимової камери, програмне забезпечення дає змогу будь-якому різновиду керування фаз технологічного процесу (почервоніння, сушіння, сухе та вологе копчення, варіння, остаточна варіння), а також складання різних програм для користувача з різними параметрами (температура, вологість, час, температура в ядрі виробу, дельта-t) у різних фазах процесу

·         шафа термокамери панельної конструкції, кожух панелей виготовлена з неіржавкої сталі AISI 304, панелі заповнені скляною ватою- Nobasil. За бажанням Закаблука може наповнити PUR піною.  

·         складником термодимової камери є димогенератор

розроблений і вдосконалений із НДІЄГ. Дзвенена димогенератор виробляє дим, який надає продуктам неповторний смак і  аромат м'ясним виробам, так званий смак і запах «домашнього закінчення»

·         рівномірне копчення та термічне оброблення в будь-якому місці камери забезпечує вентилятор. Для швидкої й ефективної підошви є всмоктувальний вентилятор і підведення клапаном свіжого повітря. 

·         вологість контролюється психометричним термометром

·         температура в ядрі виробів контролюється встромлюваним термометром

·         термодимова камера забезпечена автоматичною системою миття

·         пульт керування російською мовою.

·         Для навішування ковбасних виробів у термокамеру використовуються коптильні палиці завдовжки 50 см.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner