· Обладнання, яке призначене для автоматичного копчення та термічної обробки м'яса, м'ясних виробів, птиці, риби та молочних продуктів. Це обладнання підходить для супермаркетів, ресторанів, готелів та інших простольних приміщень.
· технологічний процес керується системою керування –сенсорний (100 програм, 100 кроків), яка забезпечує автоматичний режим роботи термодимової камери, програмне забезпечення дає змогу будь-якому різновиду керування фаз технологічного процесу (почервоніння, сушіння, сухе та вологе копчення, варіння, остаточна варіння), а також складання різних програм для користувача з різними параметрами (температура, вологість, час, температура в ядрі виробу, дельта-t) у різних фазах процесу
· шафа термокамери панельної конструкції, кожух панелей виготовлена з неіржавкої сталі AISI 304, панелі заповнені скляною ватою- Nobasil. За бажанням Закаблука може наповнити PUR піною.
· складником термодимової камери є димогенератор
розроблений і вдосконалений із НДІЄГ. Дзвенена димогенератор виробляє дим, який надає продуктам неповторний смак і аромат м'ясним виробам, так званий смак і запах «домашнього закінчення»
· рівномірне копчення та термічне оброблення в будь-якому місці камери забезпечує вентилятор. Для швидкої й ефективної підошви є всмоктувальний вентилятор і підведення клапаном свіжого повітря.
· вологість контролюється психометричним термометром
· температура в ядрі виробів контролюється встромлюваним термометром
· термодимова камера забезпечена автоматичною системою миття
· пульт керування російською мовою.
· Для навішування ковбасних виробів у термокамеру використовуються коптильні палиці завдовжки 50 см.
- Ціна: Ціну уточнюйте