Топ
Форсунки для запашнування ковбасних виробів після варіння Lechler
480 ₴
- В наявності
- Код: 490
+380956047385
- +380 (95) 604-73-85Продажі
- +380 (67) 332-73-13робочий
- +380 (95) 603-51-99Бухгалтерія
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Форсунки для запашнування ковбасних виробів після варіння.
Виробник — Lechler GmbH (Німеччина)
Кут розпилення: 45° – 120°
Витрата води: 0,63 – 10,00 (л/хв)
Тип розпилення: повний конус
Приєднання: різь зовнішня 1/8" — 1/2" BSPT (трубна конічна)
Принцип роботи встановлення охолодження ковбасних виробів — використання як охолоджувального агента водяного туману, розпилюваного повноконусними форсунками фірми Lechler.
Охолодження ковбас відбувається завдяки випаровуванню води з поверхні охолоджуваного продукту. Це дає змогу не тільки неабияк заощаджувати воду, але й зменшує час на охолодження.
Після закінчення варіння рами з ковбасними виробами транспортують упродовж 2-3 хвилин із пароваркових камер під водяний душ. Тривалість охолодження кожного виду ковбасних виробів регулюється автоматично за допомогою реле часу або вручну.
Для охолодження однієї рами з продуктом (варена ковбаса, сосиски та ін.) встановлюють 12 форсунок продуктивністю по 1.0-4.0 л/хв. кожна, за тиску 2 атм. Форсунки розташовуються: 4 штуки над рамою й по 4 штуки з боків від рами, з двох сторін.
Тривалість охолодження кожного виду ковбасних виробів визначається індивідуально. Температуру охолоджених ковбасних виробів вимірюють дистанційно за допомогою термометрів. Після охолодження ковбасних виробів рами з готовою продукцією переміщають у камеру для зберігання охолоджених ковбас із температурою повітря +8 °C.
Для задушовування ковбасних виробів компанією Lechler була спеціально розроблена та запатентована повноконусна форсунка серії 490, яка має перевагу над іншими форсунками, завдяки зміненому повіхувачу. У цій форсунці діаметр вихідного отвору та найвужчого перерізу однакові, що робить її найбільш не схильною до засмічень.
Виробник — Lechler GmbH (Німеччина)
Кут розпилення: 45° – 120°
Витрата води: 0,63 – 10,00 (л/хв)
Тип розпилення: повний конус
Приєднання: різь зовнішня 1/8" — 1/2" BSPT (трубна конічна)
Принцип роботи встановлення охолодження ковбасних виробів — використання як охолоджувального агента водяного туману, розпилюваного повноконусними форсунками фірми Lechler.
Охолодження ковбас відбувається завдяки випаровуванню води з поверхні охолоджуваного продукту. Це дає змогу не тільки неабияк заощаджувати воду, але й зменшує час на охолодження.
Після закінчення варіння рами з ковбасними виробами транспортують упродовж 2-3 хвилин із пароваркових камер під водяний душ. Тривалість охолодження кожного виду ковбасних виробів регулюється автоматично за допомогою реле часу або вручну.
Для охолодження однієї рами з продуктом (варена ковбаса, сосиски та ін.) встановлюють 12 форсунок продуктивністю по 1.0-4.0 л/хв. кожна, за тиску 2 атм. Форсунки розташовуються: 4 штуки над рамою й по 4 штуки з боків від рами, з двох сторін.
Тривалість охолодження кожного виду ковбасних виробів визначається індивідуально. Температуру охолоджених ковбасних виробів вимірюють дистанційно за допомогою термометрів. Після охолодження ковбасних виробів рами з готовою продукцією переміщають у камеру для зберігання охолоджених ковбас із температурою повітря +8 °C.
Для задушовування ковбасних виробів компанією Lechler була спеціально розроблена та запатентована повноконусна форсунка серії 490, яка має перевагу над іншими форсунками, завдяки зміненому повіхувачу. У цій форсунці діаметр вихідного отвору та найвужчого перерізу однакові, що робить її найбільш не схильною до засмічень.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Lechler |
Країна виробник | Німеччина |
Інформація для замовлення
- Ціна: 480 ₴