Опис
- обладнання призначене для автоматичної термічної обробки копчених виробів, а саме: душування, охолодження, витяжка без такої маніпуляції.
- Інтенсивне охолодження водним душем із циркуляцією повітря походить від температури в ядрі 35-30oC, причому душування керується системою керування в інтервалах.
- Охолодження циркуляцією повітря з температурою 0-5 °C, у цій фазі виріб охолоджується на необхідну температуру, яка може бути під +8 °C
- Технологічний процес керується системою керування, яка забезпечує автоматичну роботу обладнання
- Система керування забезпечує складання різних програм технологічного процесу термічної обробки виробів
- Камери призначені для охолодження всіх видів виробів із м'яса, птиці та риби
- Потужна конструкція забезпечує доскональну ізоляцію та тривалий термін експлуатації
- Під час використання цих камер зменшуються втрати у вазі готових продуктів до 2%.
- Стандартні та наскрізні камери для однієї та з великою кількістю візків обладнані охолоджувачами:
- фреоновими
- глікольними
Бренд: PSG plus
Країна виробник: Словакия
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | PSG Plus |
Країна виробник | Словаччина |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте