Камера дозрівання (сушіння) сирокопчених і сиров'ялених ковбас
Ціну уточнюйте
- В наявності
- +380 (95) 604-73-85Продажі
- +380 (67) 332-73-13робочий
- +380 (95) 603-51-99Бухгалтерія
Камера сушарки є технологічним обладнанням, призначеним для дозрівання та сушіння м'ясних продуктів. Насамперед для термічно необроблених м'ясних продуктів, а також для сушіння термічно оброблених м'ясних продуктів, які розміщені на коптильних візках.
У камерах сушіння відбувається поступове усунення води з продукту. Інтенсивність процесу сушіння керується на основі відносної вологості, температури та руху потоку повітря. Процес сушіння та дозрівання для окремих видів продуктів оптимізований на основі складених програм.
Обладнання складається із системи кліматизації та повітряних розподілювачів, що забезпечують рівномірну циркуляцію повітря. Продуктивність системи кондиціонування та розміри вушних розподілювачів проєктуються «під клієнта» згладжуваними розмірами приміщення.
Система кліматизації забезпечує необхідну температуру, вологість та обмін повітря в камері сушіння. Складається з: охолоджувача, відокремлювача крапель, нагрівального елемента. Оберти вентилятора керуються частотним перетворювачем, який забезпечує рівномірний розподіл повітря у разі різного процентного заповнення камери продуктом. Циркулювальне повітря спрямовується за допомогою циркуляційної заслінки змінно в правий і лівий бік напірного трубопроводу. У такий спосіб забезпечується необхідна швидкість і рівномірний рух повітря в камері сушіння.
Технологічний процес регулюється системою керування. Складанням програм для окремих видів продуктів забезпечується оптимальна технологічна послідовність сушіння й у такий спосіб забезпечується висока якість продуктів, що випускаються.
Камера забезпечена автоматичною системою миття.
Обладнання виготовлене з харчової неіржавкої сталі.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | PSG Plus |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Словаччина |
- Ціна: Ціну уточнюйте