Опис
Ін'єктор призначений для шприцювання розстелом м'яса — свинини, яловичини, курки, риби та ін. під час виготовлення шин, копченостей. А також застосовується для прискореного засолу м'яса за допомогою ін'єктування розсолу в м'язову тканину.
Ін'єктування м'яса або шприцеювання дає можливість прискорити процес засолювання всіх видів м'яса розмороженого кісткового та безкостного та зменшити небезпеку бактеріального псування продукту через спіскування розсолу в м'язову тканину, а також збільшити масу готової продукції до 50 відсотків.
Бренд: PSG plus
Країна виробник: Словакия
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | PSG Plus |
Країна виробник | Словаччина |
Інформація для замовлення
- Ціна: 300 000 ₴