Кошик
7 відгуків
+380 (95) 604-73-85
+380 (67) 332-73-13
+380 (95) 603-51-99
ПП "Техно Вуд"
Кошик

Камера дозрівання сирокопчених і сиров'ялених ковбас

Ціну уточнюйте

  • В наявності
Камера дозрівання сирокопчених і сиров'ялених ковбас
Камера дозрівання сирокопчених і сиров'ялених ковбасВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (95) 604-73-85
Продажі
  • +380 (67) 332-73-13
    робочий
  • +380 (95) 603-51-99
    Бухгалтерія
+380 (95) 604-73-85
Продажі
  • +380 (67) 332-73-13
    робочий
  • +380 (95) 603-51-99
    Бухгалтерія

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Кліматкамера для сирокопчених і сиров'ялених ковбас є технологічним обладнанням, призначеним для копчення, сушіння та дозрівання м'ясних термічно необроблених продуктів, а також для копчення сирів, риби та інших копчених продуктів, які вимагають копчення за низьких температур. Рівномірний розподіл повітря навколо продуктів у камері, точне регулювання температури та вологості дають змогу специфічне поліпшення продуктів. Можливість регулювання втрат ваги та точки дозрівання.

Обладнання складається із системи кліматизації та вушних розподілювачів, що забезпечують рівномірну циркуляцію повітря, керованого димогенератора, автоматичної системи миття. Продуктивність системи кліматизації та розміри вушних розподілювачів проєктуються «під клієнта» згладним розміром приміщення.

Система кліматизації забезпечує необхідну температуру, вологість, необхідну кількість диму та обмін повітря в камері. Система складається з: охолоджувача, роздільника крапель, нагрівальних елементів і системи зволоження. Оберти вентилятора керуються частотним перетворювачем, який забезпечує рівномірний розподіл повітря у разі різного відсотка заповнення камери продуктом. Циркулювальне повітря спрямовується за допомогою циркулювальної заслінки змінно в праву та ліву сторони напірного трубопроводу. У такий спосіб забезпечується необхідна швидкість і рівномірний рух повітря в камері.

Димогенератор, приєднаний до системи кліматизації, під час копчення преодично вмикається й забезпечує достатнє заповнення камери димом. Завдяки повторенню циклів копчення та їх тривалості можна досягти необхідної інтенсивності копчення.

Технологічний процес регулюється системою керування. Складанням програм для окремих видів продуктів забезпечується оптимальна технологічна послідовність копчення і в такий спосіб забезпечується висока якість продуктів, що випускаються.

Камера забезпечена автоматичною системою миття.

Записування про проходження процесу копчення фіксується за допомогою принтера або архівується в персональному комп'ютері — моніторинг. Обладнання виготовлене з харчової неіржавкої сталі.

Конструкція обладнання може змінюватися залежно від вимог споживача.

Бренд: PSG plus
Країна-виробник: Словакия
Характеристики
Основні
ВиробникPSG Plus
Область застосуванняДля сушіння м'яса
Країна виробникСловаччина
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner