Поршневий шприц OSCAR 20+котлетна головка забезпечує майже промислове виробництво гамбургерів.
Можна випускати до 1000 котлетних шайб на годину.
У всіх шайб будуть однакові вага та розмір, у такий спосіб Ви досягнете постійної якості продукту.
Простий монтаж, використання й очищення полегшують процес виробництва. Ергономічна робота.
Котлетна головка — практичне рішення для великих і малих ковбасних цехів, ресторанів, постачальників закусок, точок громадського харчування, столових тощо.
Основні Характеристики машини:
- місткість циліндра: 20 літрів, поршень;
- кришка та корпус повністю виготовлені з неіржавкої сталі з поворотною кришкою й багатофункціональною робочою штангою;
- загальне під'єднане навантаження: макс. 0,75 кВт 400 В, 50/60 Гц;
- вмик. аксесуари та гідравлічна олива
Устільний комплект Burger Head — це практичне рішення для виробництва продуктів Burger, найпростіше ручне керування.
Швидка зміна форм, доступних для фланців 58 і 73 мм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | FREY |
Стан | Новий |
Формуюча головка | Змінна |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: Ціну уточнюйте