Камери охолодження призначені для промислового виробництва, які дають змогу інтенсивне охолодження копчених продуктів, копчених риб, і їм схожих продуктів після термообробки.
- Камери інтенсивного охолодження PSG plus призначені для промислового та ремісничого виробництва копченостей.
- Дають змогу інтенсивне охолодження копчених і їм схожих продуктів після термооброблення.
- Інтенсивне охолодження зменшує втрати в вазі, порівнюючи з класичним охолодженням, забезпечує швидкий перехід через критичний інтервал (+40 °C по +15 °C), коли проходить найшвидший ріст мікроорганізмів, збільшує термін придатності та зберігання продуктів, дає змогу негайне паковання та відвантаження, чим допомагає заощадити простір у приміщеннях для охолодження та складання.
- Камери інтенсивного охолодження використовують систему керування, яка дає змогу вибрати власну програму та повний контроль над технологічним просесом, і тим забезпечить автоматичний хід процесу.
- Температуру в ядрі продукту вимірює накольний датчик.
- Технологічний процес охолодження здійснюється в нековзні фази програми: - Охолодження пробризкуванням водою з інтенсивною циркуляцією повітря. (з температурою в ядрі по 30-35 °C) — Охолодження циркуляційним повітрям із температурою 0-5 °C Чудова конструкція камери забезпечує бездоганну ізоляцію, жорсткість і довгий термін експлуатації
- Циркуляцію повітря всередині камери забезпечує досить потужний вентилятор, кількість яких залежить від кількості візків у камері
- Камера обладнується водопровідникою для запашнування.
- Температуру в ядрі продукту вимірює накольний датчик.
- Камера виготовлена з неіржавкої хромо-нікелевої сталі.
Бренд: PSG plusКраїна-виробник: Словакия
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | PSG Plus |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Словаччина |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте