Кошик
7 відгуків
+380 (95) 604-73-85
+380 (67) 332-73-13
+380 (95) 603-51-99
ПП "Техно Вуд"
Кошик

Як правильно вибрати коптильно-варильну камеру (термокамеру?)

Як правильно вибрати коптильно-варильну камеру (термокамеру?)

Коптильно-варочна камера або термокамера призначена для термічної обробки продуктів харчування (м'ясні, рибні, сирні і т. д.). Термокамера включає такі процеси: сушіння, варіння, гаряче і холодне копчення.

Основні принципи вибору термокамери:

1. Який вид продукту?

2. Обсяг виробництва продукту в тиждень, місяць?

3. Який вид нагрівання термокамери: газова, електрична, парова або комбінована?

Наше підприємство «ТЕХНО ВУД» запропонувати найбільш підходящий для Вас варіант сучасного обладнання. Ми гарантуємо високу якість обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійний термін служби по експлуатації.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner