Як правильно вибрати коптильно-варильну камеру (термокамеру?)
Коптильно-варочна камера або термокамера призначена для термічної обробки продуктів харчування (м'ясні, рибні, сирні і т. д.). Термокамера включає такі процеси: сушіння, варіння, гаряче і холодне копчення.
Основні принципи вибору термокамери:
1. Який вид продукту?
2. Обсяг виробництва продукту в тиждень, місяць?
3. Який вид нагрівання термокамери: газова, електрична, парова або комбінована?
Наше підприємство «ТЕХНО ВУД» запропонувати найбільш підходящий для Вас варіант сучасного обладнання. Ми гарантуємо високу якість обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійний термін служби по експлуатації.
Інші статті
- Упаковка сэндвичей в треугольные лоткиУпаковка сэндвичей в лотки легко осуществляется с помощью запайщика лотков TSS SCANDIVAC, который имеет специальную модификацию для упаковки бутербродов в лотки.Повна версія статті